Isnin, 16 Jun 2008

BILA AKU BERBISNESS

kalau tak silap aku...dah 3 bulan aku berbisness tudung...bolehlaa untung sket...lepas ler duit minyak seminggu....tp now dah merosot dah....sejak aku bisness tudung kencang memula tu...ramai pulak yg berniaga tudung lepas tu...aku tak kisahlaa kan..rezeki masing² wat pe nak dengki...

aku dgr org kata tudung aku mahal...org lain jual murah...aku akui...sbb aku amik pon mahal dr supplier kat kelantan tu...by pos lagik...tp no hal laa...bagi aku...yg penting tudung aku jual tu kualiti....tudung nih ada byk jenis...aku amik semua bawal no 1....kalau bawal jepun tu aku reject sket...unless ada org nak...sbbnya bawal jepun nih dia lembik sket...

aku bukan ckp tudung org tak kualiti...tp mmg beza sket...terutama dari segi batu, casing dan sulaman....mmg superb..kalau tak superb tak kan ada return customer....range tudung aku antara 30 dan 55...yg 30 tu tak der batu...tp sulam bunga penuh...yg 55 tu manjalara sulam halus n kemas sangat....

org dok sebok tanya aku...kenapa tokey tudung tak pakai tudung yg dijual...for me...aku lebih suka bawal sulam aja...yg batu nih sarat...tp yg sulam tepi (org kata tudung saprah) tu aku ada byk helai jugak...cuma jarang pakai kat opis...

yg kelakarnya tudung yg aku pakai ada org nak beli..isk iskk cam mcm ragam manusia...

buat semua peniaga tudung di opis aku nih...marilah kita majukan industri bisness...almaklumlaa dah rega semua dah naik...

sesapa nak bagi cth kain...dialu2kan....at last but not least...terima kasih kepada semua customer aku...halal ya....

1 ulasan:

ellyn berkata...

nuds...

cam tu la ragam org..tp bg aku rege tu ok la xde la mahal sgt...

ko x nk jual kat aku ke?