Selasa, 17 Jun 2008

ANIS OOO ANISS

pagi tadi anis jaga tido dlm pukul 6.20 am....as usual...kalau dia bgn dia akan sengihh dulu cam kerang busuk kat ayah dia...kekeke...pastu dia akan main² n sepahkan semua barang...

tp pagi tadi....dia tak sepah barang dulu...dia gi amik swim suit dia dlm baldi...pastu buat gaya² nak pakai baju ikut kepala....2-3 kali dia cuba nak masuk swim suit tu...sudahhh pandai ooo.....kami berdua perati jek apa dia buat...last² mommy ckp....mommy kena kerja...hujung minggu aja boleh berenang ok...

lepas tu agak dia paham kot...terus amik baju tu letak dlm baldi balik...huhuhuhuh...parah lee kalau asyik nak mandi kolam jek..kang selesema lak...air kolam tu sejuk giler...

so ayah...hujung minggu ni...kita bwk anis gi berenang lagi..kita beli hand floast as kak kherun mention tu..pastu kita biar jek dia dlm kolam with our supervision laa kan...

nenek rose kata....budak yg kecik² dah masuk kolam ada self confidence...agaknya laaa kot....sbbnya aku mmg takut kolam....sbb takut lemas...kekeke...sbb tu lack sket level of confidence...muaakakakakakaka

2 ulasan:

Mama Mya berkata...

wah anis pandai ler.. tapi yg kelako mangun pepagi nak pakai swim suit nak mandi kolam huhuhu..
dah lama x bawak cik mya mandi kolam coz dulu last bawak dia mandi kolam sampai demam teruk.. cik mya nampak berani sebenarnye takutttt ngan kucing pun takuttt

mommy anis berkata...

wati...ce beli hand float tu....jgn rendam lama sgt dlm kolam...10-15 minit dah cukup dah....

anis dah setahun baru saya kasik masuk kolam..b4 that tak pernah...