Khamis, 23 April 2009

YA ALLAH...MUDAHKANLAH PERJALANANKU

since aku hadapi kesukaran mencari nursery n taska anis tu...n juga aku tgk video klip maid dera budak....aku rasa sangat terpanggil nak wujudkan nursery MQA nearby opis nih...

niat aku nih mendapat sokongan yg sgt padu dari top people dari 2 'suara' MQA, MBJ dan KKMQA...so bermulaaa journey aku...

aku tepon sana sini dah...memandangkan hari ni aku cuti...so aku nak pegi JKM Jln Raja Laut..nak beli buku n mtk pandangan...

ada 2-3 org yg dah volunteer nak bantu aku...TQ...

aku harap sgt..harap sgt....aspirasi dan perjuangan team LAN dulu...diteruskan kini...n berjaya terlaksana....

amin...semoga impian semua ibu di MQA tercapai...aminnn

5 ulasan:

Ina Hashim berkata...

akak doakan untuk korang jua...emm..btw, bukankah dulu dah ada usul supaya semua govt depts ada nursery each?or MQA is not under govt?

Nurul Aznil berkata...

Salam,
kalau perlu khidmat nasihat pasal early childhood education - taska - tadika ni, bgtaulah, saya bleh minta tolong my lecturer :)

E.L.L.Y.N berkata...

nuds,

sgt bagus ideamu itu...
aku doakan selamat berjaya...
insya Allah

Dalilawati Zainal berkata...

semoga berjaya...

biasala...mmg ada budak yang gitu...mcm my baby...klu boleh nak duduk dgn ibu dia je...tapi..apakan daya...terpaksa gak hantar nursery..mmg dia selalu nangis n merengek kat taska...sabar je la...

Idida Aziz berkata...

waahhh nadia...nk bukak nursery pulak ke...ada bagusnya jugak tuh...anis pon elok terjaga...ye la..ko jd boss ctu so mesti derang jaga anak elok2...

moga berjaya nadia...