Ahad, 1 Mac 2009

HOT TUDUNG

aku pon dah terjebak dgn fesyen tudung 'ekin'....tudung ariani actually...walhal aku nih bukanlaa seorang yg mengikut peredaran fesyen...mungkin aku ni dah kena basuh ngan wan kot...tetiba aku 'tersuka' plak...hehehe..tq wan...

so far aku dah byk berabis utk beli kain n awning kat forum...aku pueh hati...leh ikut suka kita..kalau kat kedai tu...emmm byk yg plain jek awningnya..

memandangkan kalau beli kain kat kedai kena beli 1 meter....pastu...1 meter boleh buat 2 tudung saiz M (42 cm separas dada..menutup dada)....so adalaaa lebih..tak kan aku nak pakai 2 color yg sama even awning dia lain2...ye tak???

so aku akan jual....AKU JUAL AT A COST PRICE..sbb org yg buat tudung pon jual lebey kurang tu...tak kan aku nak jual lg mahal...ok....

antara warna yg ada...

lite grey
lite pink
mustard
hijau lumut
gold

harga adalah bergantung kepada jenis dan kualiti kain....dlm range RM35 - RM55..

nanti dah siap aku upload gambar kat sini ya...

6 ulasan:

E.L.L.Y.N berkata...

cepat3 tunjuk gbr

Nieza Ishak berkata...

Cepatttttt nak booking nie ..kekeke

haku pun beli kain kat ss2 , tempah kat org 10 jerk upah ..

mommy anis berkata...

oittt nieja....siapakah org tu..murahnya 10 hengget...semua aku dengar standard 20 hengget...hehehehehe

safa berkata...

uiii dah jadi uasahawan terkenal lak ko nih ekekeek

Selly & Buke berkata...

cepat nud upload gambaq.. aku pun nk nengok

cienoet berkata...

aku belajar wat tudung nih..masa gang cari wat first class last year.. tapi satu je utk aku yg ado... lain2 org rembat especially anak2 aku... dah nama anak2 pompuan.. nampak gaya kena tempah ngan nko ler nad... :D