Khamis, 26 Februari 2009

PENIAGA KECIL-KECILAN

korang tahu kan trend sekarang nih...berniaga melalui blog....easy...n fast spread...order, m2u, gdex or etc laa kan...

so far aku dah byk letgo barang2 anis yg unused or used item....n sambutan amat2 laa menggalakkan..sampai ke satu tahap aku kena marah...adeh...bukan senang nak puaskan hati semua org...

now aku tgh berniat nak bukak kedai (dah ada pon)...dgn lebih agresif laa kan...aku soh hb aku riki2 stock dari spore...yg branded baby stuff..

hopefully misi aku kali nih berjayaaaaaaaaaaaa...aminnn...

aku sukaaaa sgt sekarang...sumer brg2 anis aku berjaya letgo...yg tinggal 2 bj stroller aja n bath tub...ini aku belum bukak offer....nak wat cemana..hb aku tak bg aku beranak dah..sbb dia kata aku nih mudah meroyan...kekekekekekekekeke...

4 ulasan:

Kherun berkata...

Ha????? Tak bg beranak dah?

Ina Hashim berkata...

nuds

best kan bila berbisnes nih...jom bisnessss

cienoet berkata...

amboiiiiii..siap cakap mudah meroyan...apo lah encik azmi nih...huhuhuuuu

adha berkata...

nuds, en azmi da tak bg branak lg? kalau laki yg ckp cam tu.. yehaaaaa heheheheh