Isnin, 2 Februari 2009

TOLONGGGG

aku nak upload new template...

tp dia suka kluar msg ...XML...bla...blaa..dulu aku penah overcome masalah nih...

tp nih aku dah tak reti...help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............................

4 ulasan:

ceni therebeq berkata...

aiseyman... manyak-manyak soli oooo...wa lagi tak tau...wa lagi buta huruf pasal komputer ni...

-iLLa- berkata...

hati2 nuds,tkt tdelete sumer blog mu..daku nk tuko gak tp takutt..better save dulu sumer yg ada

E.L.L.Y.N berkata...

sama la cam aku...
bl dah jumpa template cantik mesti ada prob xml x properly close..x phm aku

Don & Nor berkata...

akak...XML tu digunakn utk coding kat internet...rs2nya sbb akak guna XML coding utk templete baru ni..tu yg kluar error tu..maybe coding tu x complete or error bila dimasukkn dlm blog..hehe..tu agak2 jer tuu...sy pun x penah jumpa prob tuu...so..x tau nak suggest solution apa..