Khamis, 29 Januari 2009

ANIS N TOYS

ntahlaaa...anis tak suka toys....last week...kita gi umah wawo a.k.a wan...byk betulll menan si azfar...buleh kata semua anis main...and good boy azfar tu tak kisah anis main...masing2 buat hal masing2...tak amik gambar pulak...mmg syok tgk dorang main...so mommy n aunty wan sembang dgn senang hati...

so mommy pk...anis nih tak suka toys...mommy beli semua dia reject...tp umah aunty wan tu elok jek main...siap dok atas FP toddler to rocker...mtk nak duduk dlm tu...benda alah tu mommy ngidam dulu...tp mommy tak beli sampai sudah...hehehehhe...dapat rasa jadiklaa anis...

pastu mommy pk balik...kenapa ekkk....emmm akhirnya mommy dpt jwpn...menan kat umah aunty wan tu semua cap mahal2....Fisher Price semuaaaaa....emmmm

so ayah...dun u think anis nih suka barang2 mahal....adeh...kita nih org tak berapa senang laaa anisss...tak yah menan mahal2...membazir jek...

5 ulasan:

Nieza Ishak berkata...

tak jugak nuds, macam suffiya jugak.. derang nak ada kawan bermain..berebut...

Suffiya pun gitu....bila ada kawan2datang baru main menan beriaaa ... tue yg cepat2 nak kasi suffiya adik tue ...

menan suffiya manyak cap tesco jerk.. kena campak pecah pun..tak sakit hati.. eheksss

mommy anis berkata...

nieja...aku pon beli cap tesco gak...kekekekekeke...

tp aku rasa ada kwn tu yg penting kan..aiseyyy!!!!

Ina Hashim berkata...

kekekek nuds...betul cakap nieja tu..cepat-cepat le kasi adik kat anis...

mama mya berkata...

hehehe cik mya pun sama menan dia x mau menan org mau.. anis dah sihat ke nadia?? cik mya pun kulit dia pun selalu tumbuh biji2.. pakai cream hilang pastu lama nanti naik lagi..

Idida Aziz berkata...

betul la tu nadia...agaknya anis nk ada kawan tuh....haaaa..apa lagi daaa... :)