Khamis, 9 Oktober 2008

OPEN HOUSE DTG LAGIK

amacam....ok tak???

kali nih aku nak wat sistem vote...sapa nak dtg sila vote...senang aku nak kira...tp sepengalaman aku...tak penah open house umah aku berlebih makanan....kurang adalaa...kekekeke...

menu apa ekk??? hb aku soh wat laksam atau laksa johor...tp hati aku cam teringinnn nak wat nasik daging...cemana ekk...

any idea??? tarikhnya 19/10 (ahad)

so...leh comment???

8 ulasan:

idida aka manja berkata...

SELAMAT HARI RAYA...
MINTAK AMPUN DAN MAAF KALU TERKASAR BAHASA TERKECIK ATI....

raya camana nuds??seronok tak??thn ni raya kurang meriah skit la kat ida psl byk menu2 raya xjumpa...mgkn sbb dh byk ms abis kat perjalanan jauh balik kg somi...pehtu beraya rumah org pon bule kira xsmp 10 psl dh penat....

ni nk bls dendam dtg open house kengkawan...hehehe...mana2 pon sedap psl sumer tu xjmp ms raya ritu...hehehe....

jemput la dtg ke rumah nuds...dekat jer kita nih...

Our Dreams Of Life berkata...

wah open hse lagik..isk..bestnya kalo akak duk dekat..leh le jejalan open hse kwn2...

Mama Mya berkata...

kita nak datang sila kira saya yer.. emmhh nak makan laksam boley x? huhuhu apa2 pun boley gaks hiks

Nieza Ishak berkata...

wah..wah ..wahhh .. syiokkknya. Ni daku dijemputs tak ??? kalo nieza apa2 punnnn jalannnnn .. moga2 kali ni smp umah Nuds kalo tak bersalin .... sbb nak jumpa Mieja gak. Boleh la set tarikh tue .. jalan2 jumpa kawan.... huhuhuhu.

Nuds, daku nak mintak tolong sesuatu nie .... nanti nak hp no.

halinordina berkata...

nak datang!!! masak la apa pon yg pasti aku nak makan laksam dan laksa johor..nyum..nyum..slurpp

ummicaca berkata...

cadangan kak dina tu aku setuju gak sebab itu daya penarik aswira tetiap tahun nak datang sana, pas tu sate hang tak pernah miss, rendang n segala bagai cam biasa la kan?

laksam tu wajib.

cie berkata...

mana tempat nak vote??

aku nak dtg..tu pun kalo nko ajak aku ler. heheheeee

nko masak apa2 pun..aku taram je

}‹üäçìßüñgê & þêñgüìñ berkata...

sekiranya di jemput...count danish in...n masak special untuk danish