Rabu, 24 September 2008

KORANG MARAH TAK???

aku nih nak jual kuih...dah order b4 puasa....siap tepon confirmkan order...

pastu...bila aku nak amik kuih...aku telefon jugak..dia kata ok..bila sampai kat umah dia...dia ckp...kuih TAK ADA....korang bengang tak..bengang tak...

aku nih dah laa jauhhhh g amik ampang nunnn...minyak keter tol jgn citer laaaaa...tak ada untung sesen ponnnn dahhh....

pastu janjik sehari ke sehari....hari isnin kata selasa...selasa kata rabu...rabu kata khamis....tempahan byk pulak tu...adoiiii...

mcm nih ke org melayu meniaga...nih laa aku nak mengutuk bangsa sendiri...

kalau esok tak der gak...AKU KENSEL...THN DEPAN SORRY...

5 ulasan:

Our Dreams Of Life berkata...

aduhh nuds..tensionnyaaaaa..klu akak pon hangin..memain pulak...mesti nuds pon dah janji dgn orang yg nak membeli kan..isk..ni la kes org tamak..sumer dia nak amik tapi tak terbuat

cienoet berkata...

marah lah,....sape tak marah
kalo aku..aku bamboo je dorg time tuh. kalo tak mampu buat, jgn sanggup awal. kes tamak haloba lah ni...hampehhhhh

Mama Mya berkata...

wah angin laaaa nadia.. tue termasuk biskut yg saya order ke? kalau esok x de gak cancel jek nadia.. yer laa nadia org cam nie lah yg susah.. nanti nadia lak jadi mangsa org marah.. kalau saya nye x de x pe leh cancel jek yer.. saya no hal..

maskjask berkata...

huihhh... hanginnn...tapi aku kalau nak semboq dalam telefon jer pandai..keh2

Nieza Ishak berkata...

tue meniaga main2 la tue ... huhuhu