Isnin, 22 September 2008

HAHAHA....MMG MERAPU

kak ina - mother of 4 kids yg cun lagi ayu...bg kija skolah...mari kita lihat..mak aii...kak ina...letih ai tau nak bikin ini...kekekek

First Name - naziatul - bertahun2 tanya mak...dari mana dpt nih...tp masih lom ada jwpn la
Nickname - nuds a.k.a nadia
Birthday - 23 July 1977
Birthplace - Hospital Besar Pulau Pinang
Time of Birth - 2.01 am
Zodiac sign - Leo

–This or That–

Flower or Chocolate - chocolate laaa..munger tok leh makang
Pepsi or Coke - Coke..but tak suka carbonated...kang tak pepasal gastrik
Pop or Rock - Pop....aku nih tahap sentimental kdg
Relationship or One Night Stand - relationship laaa...tak main aaa
School or Work - school...tak sesusah nak kena marah ngan bos
Love or Money - Love....money wont buy anything but love can...ahaks
Movies or Music - Movie...tp sejak beranak dah tak tgk wayang ahhh
Country or City - country kot..sbb to facing kondo aku ngadap kampung
Sunny days or Rainy days - sunny...even hot...tp tak pe
Friends or Family - Family laaa what ever pongg

–Have you ever–

Lied - penah leee...aku bukan malaikat
Smoked - penah rokok daun...tuihhh tobat sampai sudah tak mo dah
Broke someone’s heart - ya...sapa soh dia lambat..padan muka
Had your heart broken - nih memang tonggeng frust
Wish you were a prince/princess - tak penah
Liked someone who was taken - suka...aamir khan...hensem seh...
Shaved your head - nearly skin head adalaa..lepas SPM...
Been in love - harus
Used chopsticks - tak pandai laa...
Sang in the mirror to yourself - lucunya..

–Favorites–

Flower - semua bunga suka
Candy - candy tu gula2 ke...lollipop candy tak??
Scent - burberry
Color - red
Musical Instrument - violin
Movie - bullet of love...citer cina leon lai meng...tangkap leleh...
Actor/Actress - densel washington / angelina jolie
Junk food - Cheezel or O ya
Animal - tak de
Ever cried over someone - haruslaa kan
Is there anything you wish you could change about yourself - nak kurus & selimmmmm (sama cam kak ina)
Do you think you’re attractive - ntahlaa...tak kosa mak nak pikir
If you had to choose a fairytale as your life what would you choose - cinderella
Do you play any sports - maleh

–List (8) random facts about yourself –

1. nampak garang...tapi hati baikkk oooooo

2. survival...buleh berdikari

3. amat suka keluar bershopping..walaupun sekadar window shopping pon dah cukup..kalau hari-hari boleh keluar pon dah boleh release tense (sama cam kak ina)
.
4. seorang yang sangat sensitif dan suka merajuk waktu belum kahwin dulu...now, dah tak kuasa merajuk2 nih, xde orang nak pujukkan pon (eh sama lagi laa kak)

5. seorang yg sgt peramah...sometimes tak terasa diri nih telah menyakitkan hati org..pastu tobat dah aku tak melawak dah ngan org tu...
.
6. suka masak....masak laa apa...sejak kawen....azmi tu dah gimukk ahhh dulu...kurus kering..
.
7. suka berangan...mcm2 laa...ada yg masuk akal...ada tak masuk akal..berangan kan free aja

8. suka wat kija2 amal...tp kurang sgt masa nih...

1 ulasan:

Our Dreams Of Life berkata...

hehe siap gak keje skolah ekk...byk gak persamaan kita rupanya..akak bujang dulu pun x suke masak,dah kawin suke lak