Jumaat, 25 April 2008

COMMENT ABOUT STREAMYX

tadik citer install nih citer pasal kelajuan simix laa...sesapa yg nak bercadang nak pasang internet kat umah...aku syorkan pasanglaa simix tu....tp korang jgnlaa nak harap kelajuan cam kat opis kita...tu mmg laju....kalau 512KB tu just nice....utk upload n download apa2 yg tak berat sgt.....should be ok...tp kalau nak install yg 1MB tu lagik bagus...tapi lagik mahal laaa kan....

memandangkan hb aku staff TM....just kena bayar bulanan RM45 hengget jek...oklaaa kan...unlimited....

now...kami tgh sebey2 laptop....cam berkenal dell yg warna ijo...my fav color...dlm rega 2599...so ayah...buleh ekkk....present for me...mother's day just around the corner....

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mummy bila dah pasang smix ni exited sungguh..sampai x leh tido mlm..tapi mintak mummy buat kerja siki..kena cari customer..dapat 5 org yg nak tumpang pakai simx unlimited..seorang bayar RM10 sebulan oklah jugak..so ayah dah dapat sewa free..dapat gak untung RM5 lepaslah jugak duit minum air..ok x mummy...

hubby berkata...

mummy pasal cita internet nih sampai x tido mlm pon boleh..tido pon boleh nigau pasal tenet..sado2 mummy ilang dari tempat tido tengah2 mlm...rupa2 tengah dok bertenggek mengodeh laptop..nak harapkan abg..abg..sepatah haram pon x tau pasal setting..mensetting laptop ni..tapi respek kat mummy..x mudah putus asa...cuba dan terus mencuba..dan akhirnya abg jugak yang berjaya menggunakannya..hahahaha..dan sebagai ganjarannya abg..akan belikan screen tv yang besar bersaiz 52in..ada x..tapi bukan masa ni..tunggu lain tahun..dpt.bonus..