Selasa, 12 April 2011

YUHUUUUU....

salammm...

3 minggu lagik...kami akan ke bandung...bersama2 cik selly..mak yong cantik kat MQA ni...asalnya aku book ke bandung...pastu selly..pastu kaum kerabat cik selly...

baguih2...ni pestaim kami sekeluarga akan buat rombongan cik kiah...selalu bertiga je kami..tp...byk benda tak buat lagi ni..duit belum tukar..rate makin naik jee ni...adoii...seksa nak bersopping ngan aman ni hhehehhe...

apa2 pon..kali ni kite gi sopping ye encik suami..len tahun kita gi makan angin je ekk...ye ke!!!!

4 ulasan:

aida berkata...

Besarnya anis! Tak sangka semenjak bersawang blog kau ni, dia membesar bagaikan johan

Amiizaa2001 berkata...

nanti update naa:)

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

Azim Aris berkata...

best blog ni teruskan usaha
Tak Mungkin Benar

Azim Aris

Darah Mengaum