Jumaat, 5 Jun 2009

ANIS TAK SUKA CD

mommy nih kira dah terlewat sgt try anis pakai CD....anis totally reject....dia suruh bukakk....pukakkk...pukakk...pukakkk...sambil tgn dia tarik2 CD...

sudahnya mommy pakaikan jugaklaaa dispo diapers tu...terus diam....dah sambung joget2....

nantilaa ada rejeki esok...mommy cuba kat adik anis...aminnnn

2 ulasan:

Kuacibunge berkata...

Nuds
Huhuhu parah tu...nasib baik tak beli banayk2 lagi...act anak dah besar ni pakai tuk suka2 jer...aku pakaikan kat Danish pun kadang2 jer, sebab mak aku tak berapa suka cd...kalau lambat basuh poo poo dia leh melecet kat kangkang...n penyakit malas nak gonyoh cd poo poo hahahaha...aku setuju untuk 2nd baby...tu baru jimat nanti :)

ajasu berkata...

Heheh...geng azalea la nih..

Sperti yang aku mention kat posting bawah tuu

"Tapi cam Rayyan baru 6-7 bulan masa tuh. so mmg x de hal la. Yang azalea nih curious giler. Aduh, siap bukak main lagi, sebab budak dah bijak kan..."

Masa tuh Azalea 2 tahun lebih...baya2 Anis...huhuuu