Ahad, 22 Mac 2009

NAK KENA BUAT PELAN2

wishlist aku 2009-2010....yg 2008-2009 akan ku edit sedikit masa lagi...

bila aku clear2kan barang anis...adeh...aku rasa cm tak berubah jek gobok anis tu...bukan apa...diapers XL ada 4 pack, XXL ada 2 pack...camana nak kosong gobok anis tu...

aku kasik clear coz aku nak start set up buat bilik anis...poning kepala makcik pk nih...

IKEA dah habis sales dah...tunggu next laaa plak..sejak dah terminate IKEA MEMBER...huhuu lgsg tak dpt brochure dah...nak carik bykkkk benda...adehh...kena carik 2nd hand item....selalu hot sales jek...selalu terlepas...

perlu cari:

- katil warna putih
- meja warna ijo kusi ijo pink
- side table
- rak putih basket ijo oren
- rug
- easel
- loopy bead (dah grab 2nd hand item - alhamdulillah)
-blind kena tukar laaaa...warna apa ekk???
- mcm kena cat warna lain jek...warna pink tu pekat sgt laa

anak sorang buleh laaaaaa...tak de maksud nak riak2 ke apa...cuma aku sukaaaaa sgttttt nak hias..tp...aku nih bukan jenis one off...aku suka dikit2....sbb aku kureng uwangg dong!!!!!

2 ulasan:

E.L.L.Y.N berkata...

wah bestnya nk hias bilik anis..
aku tunggu umah siap r pk la..

ok nuds, kdai satar tu kat kuala kemaman...ataupun ko carik signboard teluk mak nik...kalu dari cherating simpang dia belah kanan...kat simpang depan tu dulu tmpat bas2 slalu brenti n ada gerai bykkkkk kat situ..then ko trus masuk dlm jumpa satu simpang lg..amik kiri..trussss je sampai jumpa deret kedai2 belah kanan (ada kdai runcit n mcm2 kdai la) n kdai mkn tu plg besar kat sebelah kedai2 tu..sng la carik..

p/s: kasut crocs ammar tu boss aku kasik..coz kaki anak dia x muat dah..kalau nk beli x mampu wei

mama mya berkata...

mesti cantik bilik anis leh x cik mya tumpang tido hihii