Rabu, 7 Januari 2009

KEGILAAN SEKARANG

alaaa ni aku pinjam ayat kak mask aja.... actually tak gila pon...

apa kekdahnya nih...alaa aku dah lama join FACEBOOK (FB)...tp tak pandai sgt...now aku dah berjinak2 semula...

tp kat situ aku cuma upload gambo jek..komen gambar geng fb...hehehe....tp kat opis fb nih kena block..so aku hanya boleh login before n after office hr...atau kat umah aja...

so gi laa terjah facebook aku...bykkk gambar2 anis.....sekali tu..gambar aku seksi siot pon ada..mujur aku punya teropong bagitau...kak mask lee sapa lagik kan...heheheh...tqvm kak mask...

4 ulasan:

E.L.L.Y.N berkata...

jgn lupa add aku dlm FB tu ek...

nuds, nanti g amik award eh kat blog gue

Mama Mya berkata...

oo ada manyak gambo kat saya yer.. yg cekci tue x yah arr delete kekekeke (saja jek gurau)

luna berkata...

pst mommy anis...nantikucarimu dalam FB yee

Mama Mya berkata...

lama x update nie.. bila nak update windu kat anis nie hehehe