Isnin, 24 November 2008

LAYAN JEK LAA (Part II)

gambar2 nih semua tidak mengikut turutan kejadian...


ce korang teka...buah apa???



inilah buahnya...buah nih aku jumpa kat borneo jek...nama buah nih...buah tarap...beli kat kundasang...gambar atas tu secara kebetulan jumpa tepi jln on the way nak balik KK



close up sket...bau dia sangat manis...rasa dia marbeles...rega RM4



lagi gambar pokok terap....



aku taksub betul dgn pemandangan kinabalu nih...



sejuk ooooooooo...cam kat obersee



aku suka dgn kata2 kat signboard tu...take nothing but photograph...



mana leh berenggang budak kecik ni ngan ayah dia...

7 ulasan:

Kherun berkata...

Ciannn... asyik gambo nad sorang jek.... Maklumlah si Anis dh jual mahal...

Don & Nor berkata...

akak... buah tu cam buah nangka ker?? hehe...syian sy...x penah dgr n jumpa buah tuu...

adha berkata...

sonoknye jalan2... anak pompuan memang lekat ngan ayah gaknye.. anak aku tu pun da menunjukkan ciri2 yg sama.. kesian jumpa ujung mgu jek...

Mama Mya berkata...

sonot jenjalan.. cantik laa tempat dia..

ellyn berkata...

bestnyeeeeeeeee....
rasa cam nk g gak la

ceni therebeq berkata...

Nad, nak mintak izin ni, nak add favorite kan Nad punya blog ni..

safa berkata...

buah tarap? rasa mabeles tu cuba ko jelaskan cket camana? masam2 ke manis2 ke tawar2 ke...payau2 ker...describe detail cket la...hahhah