Jumaat, 17 Oktober 2008

KALAU ADA REZEKI..

dlm bulan 8 tu hari...cik yam kita dah mention nak ajak aku gi sabah...aku pon dah tgk tiket air asia dlm 700++ for 2 adult 1 infant...

tp aku betul2 terlupa nak confirm dgn yam..last week kak zura ingatkan balik...emm kelam kabut aku book tiket...tapi tiket dah mahal utk 3 org dlm 1000+++...mmglaaa boleh claim...tp utk tambang aku ajaa...last2 tak jadi laa...so anis terpaksalaa aku tinggal...

smlm kak zura remind lagik...terus aku check MAS...tgk2 ada seat nak ke sabah...so aku bayarlaaaa via M2U....tp...aku sedey laa bila M2U success...tp MAS decline...aku tak retilaa nak explain...system problem camtu...memandangkan aku dah tak ada kad kredit...so terpaksa gak diteruskan M2U tu...

berkali2 aku tepon M2U...tepon MAS...last2 tempahan aku dibatalkan...byklaa procedure M2u bgtau aku...aku ckp lee ngan azmi...kalau ada rezeki adalaa..kalau tak der M2U akan refund duit tu...

pi mai pi mai pon...byk ongkos nih....pejam mata aja...

emmm cuti en azmi tu tu pon tinggal 9 hari aja nih...hahahaha...nak g ipoh 2 hari, penang 2 hari..kalau jd sabah tu...3 hari...hahahahaha....siann...

cuti aku masih ada 22 hari..yehaaaaaaaaaaaaaaaaa....masuk gold hand shake laa 15 hari...7 hari carry fwd laa nanti...

4 ulasan:

Our Dreams Of Life berkata...

waaaa bestnya...byknya cuti...nuds keje gomen ek..best kan cuti tahunan byk..akak cuti thnn 14 hari jek..nih dah tinggal 4 hari je lagi huhu

Selly berkata...

bestnya nud..nak pi Sabah.
hopefully ada rezeki ko n family g sabah... semoga dipermudahkan. amin

mommy anis berkata...

selyy...aminnn....

kak ina....cuti saya 30 setahun...saya jrggg cuti...dari bujang2 lagi...kalau saya cuti pon saya dtg opis...sampai bebudak opis nih nyampah...hahahah...

bos si selly yg ajo saya camtu...kan selly kann...

izzah berkata...

mahal nya utk 3 org 700++, kalau nak g sabah, tunggu airasia freeseat tuh, baru nih kitorg g, rm360 je utk 3 org, rm150/adult, rm60/infant