Isnin, 1 September 2008

ALHAMDULILLAH....TQ GOMEN

jumaat lepas....as usual...cari.com.my adalah sumber info paling cepat bagi aku...aku dok laa jugak mengharap bonus...just nak realisasi aku nyer wish list kat sebelah nih...b4 pak lah umum bonus...cari.com.my dah kata...ada bonus sebulan...biasalaaa forumer...so aku berbunga2 happy...tak mau laa kecoh2...takut tak jd...

petang tu dgr bajet melalui radio...alhamdulillah....dapatlaa bonus....even sebulan...bagi kami yg kija gomen...dah mcm durian runtuh sgtt...kalau private dpt sebulan tu tak happy sgt...kami nih...cam tikus jatuh dlm beras....almaklumlaaaaa...paham2 ajalaaa...

so bonus dibayar 2 kali...alhamdulillah...duit raya...so duit raya thn nih lebey sket laaa....alhamdulillah...rezeki...separuh plan utk duit raya...separuh lagik...plan terbengkalai kami laa....apa lagik kalau bukan rak tv....encik azmi tu...nak buat sendiri...tak paa..biaq pi laa...aku tak kisah..yg penting ikut citarasa aku...

yg buat terbengkalai tu....sbb tak tau kat mana kedai fomeka..kak dina kata kat klang...emm celah mana tak tau....last2 baru kami jumpa secara tak sengaja gara2 masuk opis lambat nak pi cucuk anis...rupanya kedai kat tepi jalan laluan kami setiap hari...tp tak perasan sbb dia tutup awal....tu ajalaa...

sebey punya sebey...bulehlaa dgn budget yg tak sampai 1k nih...tak mahal pon kalau nak banding ngan buat kat kedai...makan 3-4k jugak...manalaa nak cekau duit......kalau dah ada rak tv....maka angan2 kami for sure laa LCD TV SONY BRAVIA W Series...reganya naik buntang bj mata aku yg tepet nih...tak paaa..kita tunggu rega turun..baru kita beli...huhuu...nak sony gak...cap lain tak mau...padanlaa muka..ngangalaa dulu..huhuhuhu..almaklumlaa ukur baju di badan sendiri...


amacam....orait tak...RM5499.00...idaman hati den...tunggu rega dia turun 4k....agak2 masa tu umo aku dah 40 kot ekk...huhuhuuhu....

4 ulasan:

Mama Mya berkata...

wah kita pun minat tv tue.. tapi kannnn verangan je laaa

mommy anis berkata...

mama myaa....kita nih ratu berangan kan...bagus betul kan...berangan tu free....asal jgn jatuh cam mat jenin udah leee

camelia7677 berkata...

tul lah.. kekadang bila berangan nie.. lama2 benda tu akan jadik betui.. sebab kita try to get it..

Lega gak bila dpt Bonus bie kan Nad.. leh la menampung perbelanjaan budak2 nak masuk sekola. hehe...

idida aka manja berkata...

tv idaman malaya ni nuds...tp buat ms ni xdpt la nk capai wpon gomen bg bonus....psl nanti adik pica ni nk beli peti besar lg kot2 la konon production melimpah...

ida harap cepat la ko leh sambar tv ni yer..nanti kami dtg tumpang tgk...hahahahaha