Khamis, 28 Ogos 2008

MAHA AGAIN!!

ari tu masa nak gi JB...dah tawaf satu MAEPS tu...kali ni pergi lagik...just nak beli cempedak klon yg sedap banget...parking dah jauh giler dari entrance...even masa kami sampai tu jam baru 1020 am....so nak wat cemana...jalan ajaalaaa..kali tak bwk stroller...dukung aja anis...cam nak tercabut tgn..

lepas tu kami gi tgk rodeo....panas terikkkkkk...dah lak tu show lambat...30 minit delays....sampai anis mengamuk2 sbb panas...semua org muka merah padam...kejap aja pon...dlm 10 minit aja tgk...pastu dah blah leee...

on the way nak balik...jumpa ida a.k.a manjalara....sbbnya aku nampak nafisa dari jauh..pastu nmpk hbby dia...ida nih aku tak berapa cam muka dia....pastu ngan konfiden aku tegur...ni ida keee....yeeee betullll...tp nafisa ngan abi dia dah nonong2....tak sempat laa nak posing....manjaaaaa....nanti kija jumpa lagikkkk....aku nakkk sgt posing ngan daramu itu yg teramatlaaaaaa cumiilllllllllllll...

lepas beli buah cempedak klon...kami terus ke alamanda....selalu g sana nak makan johnny jekkk....tp tak...nak makan waffles yg sedap bangettt okkkk....makan johnny's skrg dah tukar...kat SUMMIT USJ aja...jimat duit tol...

so layan jek laaaa....


lembu gila...nanti rodeo akan jerut kepala n kaki dia...


muka mat saleh rodeo merah padam dek kepanasan cuaca


ramai amik kesempatan posing...kuda nih tinggiiii ooooo


budak yg nangis kepanasan....sepit kuning dah tinggal kenangan ajaaa..


mata layu mau titon....masuk kereta terus tidooo...zzzzz


inilaaa waffles yg sedap tu.....rega dia RM10 okkkk....sedappppppp

1 ulasan:

Mama Mya berkata...

wah syioknye mummy n anis jenjalan jeles nie nape x ajak kita hiks.. makan pun sodah uwaa bulan pose jgn tepek gambo cam nie tau hahahah

re = hahaha nampak dah yer gigi 4 batang cik mya tue.. x sabar tunggu manyak gigi cam anis hiks