Jumaat, 29 Ogos 2008

ENGLISH N ME....

aku mmg suka learn English....sbb cikgu english aku semua ok...kecuali masa aku form 4-5.....mmg hampeh...

masa kat U...cikgu english pon ok..emmm....bila aku kerja even aku kija operator kilang...aku ckp omputih ngan taiwan2 tu semua...pastu bila aku kija WD....aku ckp omputih gak kengkadang...

masa aku kija kat Balakong...nih lagik superb...speakang jek kojo ekk...masa interview totally in english....sbb tu bos aku nak campak aku kat JB...dia kata english aku ok...kuikuikui...aku rasa tunggang langgang jek...tp sbb aku confident kot...itu ajalaaa...

bila masuk LAN/MQA...emmm aku tak salah environment...aku salahkan diri aku sendiri....lama2....confident aku terus hancus....kalau buat audit baru speaking tu pon...boleh bilang...salah aku jugakkk...tak berani laa malu laa...hampeh tul laaa...

tp bila adalaaa org kata kami2 nih tak pandai ckp omputih....tercabar jugaklaa kami2 nih...

TQVM kepada team unit latihan MQA sbb anjurkan kelas2 bahasa inggeris....nak ucapkan terima kasih pada Pn Jamaliah...bagus betul....now aku sgt yakin nak ckp omputih..plz forget aku punya grammar laaa...tu harus tunggang langgang...

pastu...Mr Alex Cummins....mamat nih...bagus betul mengajar...tp tak lama..kelas dah habis...smlm habissnyaa....

ini laaa cikgu kami...dia tu mat saleh mix indian....dlm kelas aku suka ckp ngan dia...dia byk betulkan grammar yg tunggang langgang tu...infact dia pandai gak ckp melayu...

we gonna miss him laa kan...

3 ulasan:

Our Dreams Of Life berkata...

okla tuh...yg penting kompiden...SELAMAT BERPUASA,MAHAP ZAHIR BATIN

Mama Mya berkata...

nak kena speaking omputih ke nie hiks.. wah mummy anis dah kompiden speaking omputih pas nie leh ler ajar cik mya n mamanye huhuhu

selamat berpuasa n maaf zahir batin..

idida aka manja berkata...

den semenjak masuk gomen ni makin ilang gak konfiden...dulu keje private dh totally kene speaking la kan...bos cina..tau2 jer la derang ni..