Khamis, 19 Jun 2008

ESOK DAH JUMAAT

yehaaa...sabtu akan menjelma...kenapa aku suka....sbb dah lama aku tak spend weekend ngan anis n hb...asyik kerja....sorry ye sayang...demi negara...chewahhhh

so minggu nih byk agenda aku dah plan...yg pasti nak gi soping laa kan...bukan soping baju ke apa...soping barang dapur...even belum gaji...tp ada belen duit tu nak kena belilaaa mana yg dah kurang tu...

antara benda yg aku plan nak buat hujung minggu:
i) berenang
ii) kek gula hangus version bakar....oitt nilam...kalau tak jd gak...mmg aku frust giler ahh
iii) nak wat fruit tart lagik...hb suka....
iv) nak kemas umah, iron baju, basuh bilik air
v) makan nasik kerabu kat NIOSH bangi...kalau hb ok le...

nih citer lain ahh....setiap kali balik kija...itu encik azmi pasti akan tgk kereta dia yg tercedera...buat aku serba salah..insya ALLAH ada rezeki aku ganti....huhuhuhu....tp keter aku pon tercedera gak ngan encik azmi...semedang langgar lubang..kalau aku yg langgar lubang....tak cukup telinga nak dgr bebelan dia...kekekeke...

1 ulasan:

Mama Mya berkata...

salam.. wah lajinnye macak2 utk en.suami dapat isteri.. keta cedera kenapa?? saya lak esok dah jumaat cepatnye takutlak cik mya nak masuk spital huhuhu